Студентима који су стручну праксу похађали у Министарству државне управе и локалне самоуправе, данас су додељене потврде о успешно завршеној пракси.

Истакавши да су Управи потребни образовани млади професионалци, који са собом носе нове идеје, енергију, ентузијазам и креативност и који у синергији са знањем и искуством старијих колега могу да допринесу успешности многих развојних процеса које спроводи МДУЛС, министар Александар Мартиновић је изразио уверење да ће студенти ускоро имати нову прилику за сарадњу са Министарством, а на добробит свих грађана и државе.

Beograd, 11. aprila 2023 – Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinoviæ uruèio je potvrde o uspešno završenoj struènoj praksi studentima koji su je pohaðali u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ bs

Студентска стручна пракса у јавној управи организована је у оквиру Програма сарадње у пружању подршке јавне управе високошколским установама у образовном процесу за 2022/2023. годину, који је потписан са државним универзитетима у Београду, Крагујевцу, Нишу, Новом Саду и Новом Пазару. Стручну праксу у Министарству државне управе и локалне самоуправе похађало је девет студената у периоду од 15. марта до 11. априла 2023. године.

Фото –  Танјуг