Oglasna tabla

Министарство државне управе и локалне самоуправе покренуло је апликацију „Огласна табла“ за интерну комуникацију запослених, коју је у пилот фази почело да користи 10 градова и општина.

Запослени преко ове апликације могу да се информишу о реформи јавне управе, као и о правима, обавезама и могућностима за усавршавање и напредовање, а све у циљу боље примене закона и самим тим бољих услуга за грађане.
Прве локалне самоуправе чији ће запослени бити корисници апликације у тест фази су Сомбор, Зрењанин, Kрушевац, Kрагујевац, Градска општина Чукарица Београд, Градска општина Савски венац Београд, Бачка Топола, Уб, Лебане, Градска општина Палилула Ниш.

Локалне самоуправе имаћете и свој лични кутак за њихову општину у коме ће моћи да објављују информације важне за њихове запослене, као што је информација о радном времену, новој систематизацији или другим одлукама локалне самоуправе.

План је да након текст фазе у ових 10 градова и општина, апликација током селдеће године буде доступна свим запосленима у јавној управи.